Shopping Cart


Cart empty

Favorites

No products in wishlist

Clear all

View all

X
Print
Product SKU: R-02C

Latter Led Highbay mikroaalto liiketunnistin IP65

Current Stock Level: 2 piece
Amount without VAT: 48,00 €
48,00 €
Description
  •  Automaattinen himmennys, kun sitä käytetään yhdessä 1-10v himmentävien LED-ohjaimien tai painolastin kanssa.
  •  Sisäänrakennettu säädettävä päivänvaloanturi.
  •  1-10v käyttöliittymää voidaan käyttää yhdessä Merrytek erillisen päivänvaloanturin MA01 kanssa saavuttaakseen optimaalisen päivänvalon käytön.
  •  Tunnistusalue, aikaviive ja päivänvalokynnys voidaan tarkasti asettaa DIP-kytkimen avulla.
  •  Laaja tunnistusalue, jopa 16 m läpimittaan asti, ja asennuskorkeus enintään 15 metriä tekevät tuotteen sopivaksi varastokäyttöön.
  •  Valinnaiset asennuskiinnikkeet eri sovellusaloille.

MC031V anturi on innovatiivinen ja toimiva liiketunnistin HF- järjestelmällä, jonka taajuusalue on 5.8GHz. Liikettä voidaan tunnistaa muovi, lasi ja toisten ohuitten ei-metallisten materiaalien läpi paitsi korkeammalla kuin asennuskorkeus 15 metriä.

Anturit auttavat säästämään energiaa mukavuudesta tinkimättä. Käytettynä yhdessä 1-10V himmentävän LED ohjaimen tai painolastin kanssa, anturi mahdollistaa  3-asteisen himmennyksen, mikä sopi erinomaisesti käytettäväksi alueilla, joissa tarvitaan valon muuttumisen varoitus ennen sen lopullista sammumista.

Lisäksi voidaan 1-10V käyttöliittymä yhdistää Merrytek erilliseen päivänvaloanturiin MS01 ja käyttää hyväksi päivänvaloa, mikä tarkoittaa, että valaistusjärjestelmällä on automatisoidut säätimet, jotka kytkevät sähkövalot pois tai himmentävät niitä sitä mukaan, kuin päivänvaloa on käytettävissä.